Locatie

In 2024 vindt Retail Media Day plaats in Media Plaza (Jaarsbeurs) in Utrecht.

Media Plaza (Jaarbeurs)
Jaarbeursplein 6
3503RM Utrecht

Bereikbaarheid

Media Plaza is zowel met het OV (uitstappen bij station Utrecht Centraal en dan 5 minuten lopen) als met de auto zeer goed bereikbaar. Let op: de kosten voor het betaald parkeren zijn voor eigen rekening.

Neem de trein naar station Utrecht Centraal. Actuele routeinformatie vind je op www.9292.nl. Je bereikt Media Plaza in 10 minuten lopen, er zijn op station Utrecht Centraal ook OV fietsen beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie: https://www.jaarbeurs.nl/bereikbaarheid

Uniek, innovatief en inspirerend

De unieke congreszalen van Media Plaza nodigen uit tot creativiteit en laten je tot nieuwe inzichten komen. Het congrescentrum is te vinden op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw en is op te splitsen in twee gebieden met de meest moderne zalen.

Het Polargebied bestaat uit een warme ontvangstruimte, de grote strak vormgegeven Polar congreszaal en acht omliggende sessiezalen.

Het Auditoriumgebied daarentegen heeft nog meer verschillende soorten congres- en vergaderzalen, zoals het kleurrijke Auditorium, de Shuttle, de Barzone foyer en verschillende break-out rooms.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze event updates en blijf automatisch op de hoogte van de laatste sprekers, nieuwe toevoegingen aan het programma en kortingsacties.